Netbanken er forbedret, så du nu kan skifte konto på Betalingsservice-aftaler og igen eksportere til regneark. Designet på Kontobevægelser er også optimeret. En indbygget print-funktion kommer snart.

Efter netbanken blev opdateret den 22. november, har der været mange kritiske kommentarer om manglende  mulighed for at eksportere til CSV-fil eller printe. Flere har også ønsket et bedre overblik over kontobevægelser.

Vi har lyttet til kritikken og været i arbejdstøjet.

Eksport til regneark
Eksportér til regneark virker igen. Du finder funktionen ved at klikke på menuen med de 3 prikker under Kontobevægelser. CSV-filen indeholder flere oplysninger end den tidligere version, så du nu også får kategorier og kommentarer med i filen.

Skift konto på Betalingsservice-aftaler
Det har længe været efterspurgt, at du selv kan skifte konto på Betalingsservice-aftaler. Det er nu muligt. Du kan også se de seneste 4 træk på dine BS-aftaler. Du finder mulighederne under det nye menupunkt ‘Faste betalinger’. Mulighed for navngivning af BS-aftaler er også på vej.

Optimeret design
Vi har ændret designet på Kontobevægelser – så der er plads til ca. 40% flere rækker på én skærmside.

Print – kommer 8. december
Der kommer en ny print-funktion i netbanken, hvor du kan printe dine kontobevægelser. Du vælger selv periode og rækkefølge. Du finder den nye funktion ved at klikke på menuen med de 3 prikker under Kontobevægelser.