Opdateret: Rigtig mange har meldt sig som testere -mange tak for det. Der er nu lukket for tilmelding.

Hvis du bruger Jyske Netbank, så har du chancen for at være med til at prøvekøre nye funktioner.

cirkel_netbank_312pxVi arbejder lige nu på en ny oversigt over kontobevægelser og et helt nyt forbrugsoverblik, der kan give dig overblik over, hvad du bruger dine penge på. Samtidig bliver det muligt at ændre kontonummer på Betalingsservice-aftaler.

Vi har brug for din hjælp
Vi søger kunder, som frem til lanceringen vil hjælpe os med at teste den nye netbank og give os feedback, så vi sikrer, at alt virker, som det skal – og at brugeroplevelsen er i top.

Hvornår og hvordan foregår testen?
Testen begynder den 20. oktober. Du skal bruge netbanken, som du plejer og melde tilbage til os, hvis du oplever fejl og mangler – eller hvis du har gode idéer til, hvordan funktionerne kan forbedres. Den 20. oktober får du en mail, der fortæller mere om, hvordan testen kommer til at foregå.